Skip to content

Јавни набавки (тендери)

Постапките за јавни набавки за 2021 година започнаа. Договорните органи чиј предмет е снабдување со стоки, обезбедување услуги или изведување градежни работи на официјалната страна на Бирото ги објавија огласите за јавни набавки и за прибирање на понуди за истите.
Поради мерките за превенција и спречување на корона вирусот, постапките за јавни набавки се прилагодени да се одвиваат по електронски пат.

Доколку Вашата фирма сака да учествува во постапките за јавни набавки, дозволете Сервисеа да Ве известува за активните огласи за јавни набавки согласно дејноста, односно предметот на работа на Вашата фирма. Воедно, на Ваше барање ќе ја подготвиме потребната документација за учество и ќе ја поднесеме понудата за дадениот оглас.

Тендери согласно потребите на државните и јавни институции и органи се објавуваат секојдневно. За да ги запазите критериумите и роковите и за застапување во јавните набавки и аукциите стапете во контакт со нас.

За учество и водење на постапката за јавни набавки (тендери) обратете се во Сервисеа.

Во Сервисеа ќе Ви помогнеме со сите правни и административни препреки. Нашите услуги се достапни на следниот линк.

Вашиот проблем е наша мисија!

This Post Has 0 Comments

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Back To Top