Skip to content

Глоби за сообраќајни прекршоци

Согласно најновите измени и дополнувања на Законот за безбедност на сообраќајот, направени се измени во глобите за сообраќајни прекршоци и тоа за: Пропуштање на пешаци на пешачки премин – глоба од 200 евра во денарска противвредност доколку возачот не застане…

Повеќе
Back To Top