Skip to content

Недела неработен ден?

Недела е неработен ден од 1-ви јануари 2022 година, согласно Законот за изменување и дополнување на Законот за работни односи. Исклучок има во одредени дејности недела да биде работен ден, а ден за неделен одмор да биде друг ден во…

Повеќе
Back To Top