Skip to content

Попис на населението

Согласно новиот Закон за попис на населението, домаќинствата и становите во РСМ, ќе се прибираат податоци за населението, домаќинствата и становите на територијата на земјава. Единици кои се опфаќаат во пописот се: лица:- државјани на РСМ кои имаат живеалиште или…

Повеќе
Back To Top