Skip to content

Ослободување од работа на бремени жени во пандемија

Со започнувањето на пандемијата со Ковид-19, Владата донесе Одлука за превентивни препораки, времени мерки, наредни мерки, наменски протоколи, планови и алгоритми за постапување за заштита на здравјето на населението од заразната болест Covid-19 предизвикана од вирусот Sars-Co V-2, случаите и…

Повеќе
Back To Top