Skip to content

Надомест за вршење на трговија на мало во недела и други празници

Продавниците на бензиски станици во чии рамки се врши трговијата на мало, продавници, киосци и штандови во трговските центри кои имаат минимална ефективна површина за трговија на мало од 8.000 м2, можат да работат во недела, во државни празници и…

Повеќе
Back To Top