Skip to content

Заштита на личните податоци на граѓаните

Како субјекти на личните податоци на граѓаните може да им биде побарано да ги предадат своите лични податоци или лични документи во обработка. Истото, заради потребите на некои од државните институции, приватни фирми, банки, осигурителни компании и други. Во ваков…

Повеќе
Back To Top