Skip to content

Правила за возење електричен тротинет

Електричниот тротинет во последниве години стана доста актуелно средство за превоз како за младите така и за возрасните. Може да го управуваат лица со навршени 14 години. Правилата за возење на електричен тротинет се утврдени со Законот за безбедност на…

Повеќе
Back To Top