Skip to content

Задолжително поседување на зимска опрема

Во периодот од 15 ноември до 15 март задолжително е поседување на зимска опрема согласно одредбите од Правилникот за задолжителна опрема на возилото, велосипедот и запрежното возило за безбедно учество во сообраќајот на патиштата, како и на трактори за безбедносно…

Повеќе
Back To Top